1. Haberler
  2. Genel
  3. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ahmet Emre Aydın hızlı başladı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ahmet Emre Aydın hızlı başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde, Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığına atanan Ahmet Emre Aydın ilk toplantısını yoğun bir katılım ile yaptı.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetim kurulunu üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan ve birlik beraberlik vurgusu yapan Başkan Ahmet Emre Aydın, Kocaeli ilinin önemine ve Milli Görüş için geçmişten gelen büyük bir rağbetin olduğuna dikkat çekerek, çalışmalarımızı artık iktidar yürüyüşü olarak gördüklerine ve bu doğrultuda Kocaeli iline yakışacak şekilde yürüteceklerini vurguladı .

Yeni bir dönem ve yeni projeler ile Kocaeli’nde 1. parti olma yolunda adım atacaklarını belirten Ahmet Emre Aydın, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı D.r Fatih Erbakan’ında Kocaeli’ye bakışını ve verdiği önemi de belirterek, bizler bu önemin farkındayız, güçlü ve yoğun bir çalışma içinde olacağız en yakın zamanda ilimizi, Kocaeli’mizi 1. parti yapacağız diyerek yönetim kurulu üyelerine hedef gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetim kurulu üyelerinin yoğun katılımı ise gözlerden kaçmadı. Her bir yönetim kurulu üyesi insanların çalışma azmi, Yeniden Refah Partisi Kocaeli’nde 1. parti yapma hedefine olan istekleri ise dikkatleri çekti. Yarın seçim olsa iktidar için meydanlarda olacağız diyen, Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Ahmet Emre Aydın beklentileri ve çalışmaları bu yönde yürüteceklerini tüm yönetime beyan etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ahmet Emre Aydın hızlı başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

avcigazete.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin